​Renovering af hus i høj kvalitet udføres med stor erfaring

Er dit hus gammelt og slidt, og kunne du tænke dig at få det renoveret og istandsat, så det bliver lækkert og moderne? Så står vi hos Tømrer Per Hansen A/S klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 50 års erfaring inden for vores fag, og vi tilbyder blandt andet renovering af hus i høj kvalitet.

Fra vores adresse i Kongerslev kører vi både ud til kunder, der drømmer om at få foretaget en husrenovering eller ombygning i Klarup, Støvring, Svenstrup og andre omkringliggende områder.

Hvad koster renovering af hus?

Det kan være svært på forhånd at sige, hvor meget en husrenovering koster uden at kende til detaljerne for renoveringen. Vores priser på renovering af hus varierer fra opgave til opgave, idet de blandt andet afhænger af:

  • Om der er tale om en mindre renovering eller en totalrenovering af hus
  • Om renoveringen omfatter udskiftning af vinduer og døre
  • Om renoveringen omfatter udskiftning af taget i en tagrenovering
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Hvad du har af særlige ønsker og behov
  • Hvor lang tid vi forventer, vi skal bruge på opgaven​

Derfor udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud med en billig pris til dig, hvis du kunne tænke dig at få en pris på lige netop den renovering, du kunne tænke dig at få udført.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Vi stiller gerne vores mangeårige erfaring til rådighed, hvis du har brug for inspiration eller rådgivning i forbindelse med en renovering af hus. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 20 26 86 for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov, men alternativt har du også mulighed for at skrive til vores e-mail info@perhansenas.dk, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på renoveringen.​

​Anmeldelser

Se her hvad vores kunder siger om os.

Susanne Morbjerg Ax

★★★★★

"Den bedste tømmer I Nordjylland men humor og smil."

Malene Kjær Løvenstein Olsen

★★★★★

"Dygtige, venlige og professionelle tømrere med styr på samlet byggeproces og detaljearbejde. En fornøjelse at arbejde sammen med - også for os, der var helt nybegyndere i at bygge til."

Se flere anmeldelser her​

Tømrermester og Bygningssnedker Per Hansen A/S​

Refsnæsvej 8 B, 9293 Kongerslev

Telefon: 21 20 26 86

E-mail: info@perhansenas.dk

CVR: ​29619700

Læs vore handelsbetingelser her

Få et gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt