Tagrenovering og lægning af nyt tag i høj kvalitet

Et nyt tag er et omfattende projekt, der ofte kræver en specialist på området – og med en erfaren samarbejdspartner er du garanteret tryghed og kvalitet fra top til tå.

Hos din tømrer Per Hansen A/S i Kongerslev har vi mange års erfaring med lægning af tag, og vi lægger et tag i lige præcis det materiale, du ønsker. 

Derudover tilbyder vi også tagrenovering og andet tagarbejde for private husejere og erhvervskunder i Klarup, Svenstrup, Støvring og omegn.

Vi arbejder med mange forskellige materialer

Uanset om der er tale om et nyt tag eller en tagrenovering, arbejder vi blandt andet med følgende tagmaterialer:

  • Tegl
  • Tagpap
  • Betontagsten
  • Eternitskifer
  • Eternitplader

Vi udfører alle opgaver med tagarbejde, dog lægger vi ikke selv tagpap. Her samarbejder vi med en dygtig fagmand, der svejser tagpappet på, når vi har udført al forarbejdet. På den måde leverer vi i samarbejde med kompetente fagfolk det bedste resultat for dig, der ønsker et nyt tag.

Gode leverandører og samarbejdspartnere

Vi bruger udelukkende faste leverandører, som vi ved leverer produkter af højeste kvalitet. Her er du garanteret 30 års totalgaranti på teglsten, mens andre leverandører eksempelvis kun har 15 års produktgaranti. Ønsker du et produkt fra en anden leverandør, er vi naturligvis også behjælpelige med det.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag varierer alt afhængigt af, hvor stort et tag du skal have lagt, hvilket tagmateriale du vælger, og om vi eventuelt skal lægge et nyt undertag i samme omgang. Du er dog garanteret høj kvalitet til en billig pris, når du vælger at lade os stå for opgaven.

Få et tilbud på tagudskiftning eller tagrenovering

Vi ved, at et nyt tag ikke er noget, der bliver lagt på en dag. Derfor er der mange overvejelser, der skal gøres.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine overvejelser og ideer til dit kommende tag. Vi har 50 års erfaring inden for taglægning, renovering af tag og renovering af hus, og vi er sikre på, vi kan give dig kompetent og god vejledning, uanset om du skal have udført ny taglægning eller en tagreparation. Vi kan desuden også stå for din udskiftning af vinduer.

Kontakt os allerede i dag på telefon 21 20 26 86 eller e-mail info@perhansenas.dk for en indledende dialog eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

​Anmeldelser

Se her hvad vores kunder siger om os.

Susanne Morbjerg Ax

★★★★★

"Den bedste tømmer I Nordjylland men humor og smil."

Malene Kjær Løvenstein Olsen

★★★★★

"Dygtige, venlige og professionelle tømrere med styr på samlet byggeproces og detaljearbejde. En fornøjelse at arbejde sammen med - også for os, der var helt nybegyndere i at bygge til."

Se flere anmeldelser her​

Tømrermester og Bygningssnedker Per Hansen A/S​

Refsnæsvej 8 B, 9293 Kongerslev

Telefon: 21 20 26 86

E-mail: info@perhansenas.dk

CVR: ​29619700

Læs vore handelsbetingelser her

Få et gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt