Vinduer og døre du bliver glad for​

Skal boligen have nye vinduer og døre er Tømrermester og Bygningssnedker Per Hansen A/S den rette til opgaven. Vi har mere end 50 års erfaring med renovering og udskiftning af dører og vinduer, og hos os er kunden altid i centrum.

Vi stræber efter at efterkomme vores kunders ønsker og krav, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi også et tæt samarbejde med Hvidbjerg Vinduet, som er en dansk producent, der leverer vinduer af topkvalitet.

Med os på opgaven kan du som kunde derfor altid føle dig tryg, når boligen skal have nye vinduer og døre.

Vi søger for vinduer og døre til alle boligtyper

Vi monterer vinduer og døre i alle typer boliger og bygninger, og arbejder således både for private husejere som for virksomheder og boligforeninger.​​

Ønsker du selv at stå for monteringen af de nye døre og vinduer, kan vi naturligvis også blot stå for leveringen af dem, ligesom vi også står for monteringen, hvis du selv indkøber produktet. Vi tror nemlig på, at en god fleksibilitet og en høj kvalitet giver tilfredse og glade kunder.

Kontakt os for yderligere information

Vi holder til i Kongerslev, men kører gerne til Aalborg og Hobro for at hjælpe dig med dine nye vinduer og døre.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 21 20 26 86 for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi giver altid et uforpligtende tilbud på levering og montering af nye døre og vinduer.​

​Anmeldelser

Se her hvad vores kunder siger om os.

Susanne Morbjerg Ax

★★★★★

"Den bedste tømmer I Nordjylland men humor og smil."

Malene Kjær Løvenstein Olsen

★★★★★

"Dygtige, venlige og professionelle tømrere med styr på samlet byggeproces og detaljearbejde. En fornøjelse at arbejde sammen med - også for os, der var helt nybegyndere i at bygge til."

Se flere anmeldelser her​

Tømrermester og Bygningssnedker Per Hansen A/S​

Refsnæsvej 8 B, 9293 Kongerslev

Telefon: 21 20 26 86

E-mail: info@perhansenas.dk

Få et gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt